Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 

 

A fotók beküldésének módja:

A fényképek beküldésekor lehetőségük van képaláírás, vagy pl. a messze élő rokonnak szánt néhány szavas üdvözlés beküldésére. A fotókat szükség szerint vágjuk, szerkesztjük.

 

A fényképeket a [email protected] E-mail címre kérjük beküldeni, és a levél tárgyaként pedig szerepeltessék: Scamp-babák képtára.

 

Alkalmanként akár több kép beküldésére is van lehetőség. A fotókat szükség szerint vágjuk, szerkesztjük. Módjukban áll néhány szavas képaláírással, vagy például a messze élő rokonnak szánt néhány szavas üdvözléssel bővíteni képeiket.

Reméljük nem veszik önzésnek, ha ezen képek megjelentetéséből mások is profitálnak majd. Egyrészt azok a szülők, akik még nem ismerik a Scamp babaruhát, vagy bizonyos fazonokat. És természetesen mi magunk is nagy segítséget kapnánk: ezúton bemutathatnánk, hogyan is állnak ruháink viselés közben.

Amennyiben nem terhes Önöknek, kérjük írják meg nekünk a baba vagy kisgyermek életkorát, méreteit, és az éppen viselt termék méretét! A képek mellet szívesen megjelentetnénk ezeket az adatokat is.


FIGYELEM! A fényképek beküldésével Önök egyidejűleg hozzájárulnak webáruházunk oldalain (csak és kizárólag) történő megjelentetéséhez. Cégünk kötelezi magát, hogy a képeket senkinek, semmilyen módon tovább nem adja, más felületen nem szerepelteti. Azonban a fényképek webáruházunk oldaláról  illegális úton történő lemásolásáért felelősséget vállalni nem tudunk!


 

Közreműködésüket előre is nagyon köszönjük!

 

 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár