Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Felhasználónak jogában áll megrendelésének átvételétől számított 14 napon belül vásárlási szándékától, elállni. Az elállási jog indoklás (külön magyarázat) nélkül gyakorolható.
Az írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 14 napon belül elküldeni.

A vásárlástól való elállási szándékot írásban kell benyújtani!
Az elállási nyilatkozatnak tartalmaznia kell:
- Címzett
- Nyilatkozat: "Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/megrendelés adásvételére"
- szerződéskötés/átvétel időpontja
- a Vevő neve, címe, aláírása
- dátum

Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot! A webáruházban megrendelt egyedi nyomtatással készített termékekre nem vonatkozik az elállási jog!

Higiéniai okok miatt nem áll módunkban az elállási jogot figyelembe venni, ha a terméket/termékeket láthatólag használatba vették, azok megsérültek.

A címünkre /Prince Oliver Bt., 2131,Göd Pesti út 114. / visszaküldött áru megérkezése után haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül a kifizetett összeget átutaljuk Önnek. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Felhasználót/Vásárlót terhelik.


FONTOS! Célszerű a csomagot "ajánlott küldeményként" postára adni. Ha a csomag a postán elvész, és hozzánk nem érkezik meg, a vételárat nem áll módunkban visszafizetni. A feladás megtörténtét a "Könyvelt küldemény feladóvevényé"-vel kell igazolni. A csomag elvesztése miatt szükséges ügyintézés a Feladó feladata.


Minden fent nem említett esetben a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről-ben előírtak szerint járunk el.
 

 

 


 

.

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár