Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 


 

Ki ne járt volna már úgy, hogy az ajándékozás örömét beárnyékolta egy esetleg nem megfelelő méret kiválasztása, vagy, hogy nem igazán találtuk el a megajándékozott ízlését. Utána jöhet a kínos „ Kérem cseréljék vissza!” vagy az „Ajándékba kaptuk, de nem tetszik.” 

Ha kicsi babának vásárolunk, az ajándékozás még nehezebb. Sokunknak már régen volt pici a babája, vagy még csak a jövőben tervezi, nem tudjuk mekkora is kell neki, mire van szüksége.

 

címletű ajándékutalványok nyújthatnak segítséget ebben az örömteli feladatban. És nemcsak az ajándékozónak, de a megajándékozottnak is megkönnyítheti a dolgát!

Ugyanis az ajándékutalvány   megvásárlását és felhasználását is kényelmes körülmények között intézheti: az utalvány természetesen a Scamp mintaboltban is megvásárolható,  de Interneten is megrendelhető, és le is vásárolható webáruházukban.

 Az ajándékutalvány vásárlása Interneten keresztül

Megrendelését webáruházunk E-mail címére kell eljuttatnia. Ebben meg kell határoznia a megvásárolni kívánt címletet, a vásárló nevét és pontos címét. A megrendelt utalványt postai úton juttatjuk el Önhöz.

Az ajándékutalvány felhasználása Interneten keresztül

Minden utalvány sorszámmal ellátott. Ha áruházunkban kívánja utalványát levásárolni, meg kell adnia utalványa sorszámát, és annak a személynek a nevét és pontos címét, akitől az utalványt kapta. / Csak ezen adatok alapján lehet az ajándékutalvány eredetiségét igazolni! /

Az adatokat egyébként vásárlása alkalmával a „Kosár tartalma” oldalon a „Megjegyzés” ablakban kell feltüntetni. Ajándékutalványát azonosítjuk, és számláján a fizetendő összeget a címlet értékével csökkentjük. ( A vásárlása után E-mailen kapott visszaigazolásunk ezt a levonást még nem tartalmazza, csak a számla! )

Reméljük, ezen új szolgáltatásunkkal még kényelmesebbé tudjuk tenni az ajándékozást!

 

 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár