Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


A BabyBjörn kenguru babahordozók használatával anya vagy apa és gyermeke között a nap szinte minden pillanatában szoros testi, és ezáltal is szoros érzelmi kapcsolat létesülhet. A hordozó testének melege és szívverése a babát nyugalommal, biztonsággal tölti el.
A terméket gyermekorvosok és pszichológusok szoros együttműködésével tervezték.
Használatuk egyszerű, könnyű felvenni és a gyermeket elhelyezni benne. A csatok színkóddal vannak ellátva, ezáltal segítve a felhasználót.  Bekapcsoláskor a csatok, patentok csattanással jelzik, hogy a rögzítés teljes biztonsággal létrejött. Mivel sem a gyerekek, sem a hordozó használói nem egyformák testalkatilag, a BabyBjörn kenguruk tökéletesen állíthatók a személyes igényeknek megfelelően. Az állítások pillanatok alatt eszközölhetők, így akár egy séta alkalmával is cserélhet anya és apa.
A gyerekek -főképpen az újszülöttekre igaz- teljes testsúlyának mintegy 1/3-a a feje. Izomzatuk eleinte még nem eléggé fejlett, ezért nagyon fontos a biztos fejtámaszték.
A BabyBjörn kenguruk mindegyike anatómiailag tervezett. Használatuk közben a gyermek és a hordozó között tiszta légutak biztosítottak, elkerülve ezzel az esetleges fulladásos baleseteket. A gyermekek keze és lábacskája szabadon mozoghat. A csípő izületek fejlődését a terpesztett ülőpozíció biztosítja, nincs szükség külön betétekre vagy párnákra.
Kezdetben -az első 5 hónapban- ajánlott, hogy a hordozó és gyermeke szembe nézzen egymással, majd nagyobb korban megengedett a "kifelé" pozíció. A lehajtott fejtámasz és kifelé fordulás igazi élményekkel teli szabadságot biztosít. Ennek azonban feltétele, hogy a gyermek nyakizomzata és csípője elég erős legyen.
A BabyBjörn kenguru babahordozókhoz felhasznált anyagok mindegyike biztonságos, allergén anyagokat és egyéb káros anyagokat nem tartalmaznak. Nem kell aggódnunk, ha a séták alkalmával a hordozó vállpántjának rágcsálása gyermekünk kedvenc elfoglaltsága.


Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár