Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Fejléc

Webáruházunk színes, rajzos fejléccel köszönti Önt. A fejléc jobb felső sarkában találja a belépéshez és regisztrációhoz szükséges felületet:

Felhasználói név, Jelszó és Belépés: már regisztrált Vásárlóink használják.

Regisztráció: Ide kattintva bejelentkezhet áruházunkba. Csak regisztrált látogatók tudnak nálunk vásárolni, illetve véleményüket elküldeni számunkra.

Elfelejtett jelszó: Ha elfelejtette jelszavát, itt újat kérhet.

Belépés után a „title” frissül, a következő funkciókat találja:

Jelszócsere: Regisztrációkor jelszavát egy automata generálja. Ez számokból és betűkből áll. A könnyebb megjegyezhetőség érdekében lehetősége van a jelszót módosítani.

Adataim módosítása: Ha első regisztrációjakor megadott bármilyen adata módosul, azt a regisztrációs adatlapján fel kell tüntetnie. Nem elegendő a változásokat levélben vagy telefonon tudatni. Az e-mail cím változtatásokat csak mi tudjuk elvégezni!

Utolsó vásárlásom: Itt megtekintheti utolsó (és csak az utolsó) megrendelését. A funkció használatával ellenőrizheti, biztosan megkaptuk-e megrendelését, ha a megrendelés visszaigazolására küldött levelünk esetleg nem érkezik meg.

Kilépés: Rákattintva kijelentkezhet.

Kosár piktogram: Megtekintheti bevásárló kosarának tartalmát.


Főmenü
A Főmenüben 6 menüpont található.


A Főoldal menüpontban az éppen aktuális legfontosabb információkkal, hírekkel találkozhatnak. Ezért a Főoldal tartalma folyamatosan változik.

A Rólunk menüpontban megismerkedhetnek cégünk múltjával, jelenével, célkitűzéseivel.

Az Áruházunkról menüpont /ahol most Ön éppen tartózkodik /, a webáruház felépítéséről, kezeléséről nyújt fontos információkat.

Az Akció menüpont alatt megtalálja az áruházban fellelhető összes akciós termék gyűjteményét, függetlenül attól, hogy milyen termékcsoportba tartozik.

A Vélemények rovatban nyilvános párbeszédet folytathat cégünkkel, leírhatja véleményét, jót vagy rosszat, remélhetőleg az előbbit. Vélemény írására csak az áruházunkba regisztrált látogatók jogosultak.
Véleménye nem azonnal jelenik meg az oldalon, csak válaszunk megírása után, illetve azzal egyidejűleg.
A rovat kúltúrált hangnemére moderátorok felügyelnek. A moderátorok jogosultak az egyes hozzászólások figyelmen kívül hagyására, törlésére, amennyiben annak hangvétele nem megfelelő vagy szándéka feltételezhetően rosszindulatú.

Az Elérhetőségeink pont alatt térképet, mintaboltunk nyitva tartását, telefonszámokat és E-mail címeket talál. Útvonal tervezővel állunk segítségükre, hogy mintaboltunkat az ország bármely pontjáról a lehető legkönnyebben felkereshessék. Az oldal ki is nyomtatható!


Bal oldalsáv/Almenü


Weboldalunk bal szélén, kék sávban, tartalommal ellátott szöveges vagy rajzos menüpontok helyezkednek el.

A Kosár tartalma oldalboxra kattintva megtekintheti virtuális kosarának tartalmát. Lehetősége van a kosárba rakott termékek mennyiségének módosítására, de szükség szerint akár törölheti is azokat.

A Termék keresés lehetővé teszi, hogy kódszám szerint rákeressen a kiválasztott darabokra. Ha bizonyos termékeket már régebben kiválasztott, de azok esetleg kifogytak a raktárról, csak be kell ütni az előzőleg feljegyzett pontos kódszámot, vagy vesszővel elválasztva a kódszámokat, és a kívánt termékek kigyűjtésre kerülnek.

A Scamp facebook oldalboxra kattintva csatlakozhat Facebook oldalunkhoz. Híreket, információkat talál. Csak itt van lehetősége arra, hogy a most már minden szezonban meghírdetett szavazáson részt vegyen és szavazatával az éves új kollekciót alakítsa.

A Scamp játékok papírból alatt ingyenesen letölthető, vagy kimásolható papírjátékokat talál.

A Scamp babák képtára nem más, mint egy nagy fotóalbum. Mindamellett nem csak gyönyörködhetünk a szebbnél szebb csemetékben, de a képek mellett fellelhető adatok (életkor, testsúly, magasság, ruhadarab mérete) segítséget nyújthat a megfelelő ruhaméret kiválasztásában is.
A képtár használatáról, és a képek beküldésének módjáról a képes menüpontra kattintva kaphat további információt.

A Hírlevelek oldalboxban -visszamenőleg- is elolvashatja azon hírleveinket, amelyeket regisztrált Vásárlóinknak küldünk / ha a regisztráció alkalmával kérte a hírlevél küldését /.

A Scamp partnerek-ben olyan bababoltok országos címlistáját találja - megyékre lebontva-, ahol Scamp termékeket tud vásárolni.

A Mit kell tudni a Scamp termékekről oldalboxban olvashat a Scamp termékek előállításáról, a felhasznált kelmékről, a ruhadarabok használati utasításáról. Itt találja mérettáblázatainkat.

Az Ikreknek oldalbox tartalma elsősorban azon szülőknek szól, akik ikerpárral büszkélkednek. Cégünk vásárlási kedvezményt biztosít az ikres családoknak!

Ajándékutalvány-unk megkönnyíti az ajándékozás édes terhét.

A szükség hozta létre a Vigyázz, nem igazi! tartalmát. Ismerkedjen meg vele, hogy a jövőben biztosan eredeti Scamp terméket vásároljon!


 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár