Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 

Olyan, mintha...


Egy webáruház oldalán kicsit talán rendhagyó a téma, amelyről "beszélni" szeretnénk, de sajnos igen sok fejfájást okoz cégünknek, és talán már okozott néhány becsapott Vásárlónak is.Vásárlóink köréből sokszor kapunk figyelmeztetést, és ezt megtapasztaltuk személyesen is, hogy az ország számos pontján - a legkisebb bolttól akár a legnagyobbig - fellelhetők olyan termékek, melyek bár igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy Scamp termékek, valójában mégsem azok.


Kezdetben talán büszkeséggel tölti el az embert, aztán tovább gondolkodik: mi van, ha a "nem igazi" termék esetleg nem olyan jó minőségű, és a becsapott vásárló a mi márkanavünkkel köti össze csalódását? Eszünkbe jut a sok munka, melyet arra fordítottunk, hogy az általunk gyártott ruhák kiváló minőségűek legyenek, azok az órák, amelyek a rajzasztal mellett teltek el... 


Igazán nem szeretnénk reklámot csinálni a "nem igazi" termékeknek, de íme néhány közülük: 

Ezeknek a termékeknek semmi köze a Prince Oliver céghez, és semmi köze a Scamp márkanévhez!
 

Cégünk csak az általunk gyártott termékek esetén tudja a szavatossági igényeket figyelembe venni!


Az üzemeltető felhívja a portált igénybe vevő felhasználók figyelmét arra, hogy a portálon szereplő grafikák az 1999. évi LXXVI. tv. (Szjtv.) 1.§ szerint szerzői jogvédelem alatt állnak, erre való tekintettel azoknak a szerző engedélye nélküli többszörösítése, terjesztése, átdolgozása, kiállítása vagy bármilyen módon történő felhasználása  a szerzői jogok megsértésének minősül, így az 1999. évi LXXVI. tv. (Szjtv.) 94-94/b.§ szakaszaiban foglalt jogkövetkezmények valamint az 1959. évi IV. tv. (Ptk.)84.§ szakaszában foglalt jogkövetkezmények alkalmazását vonja maga után, ezen túlmenően az adott cselekmény  az 1978. évi IV. tv. (Btk.) 329/A.§ szakaszában meghatározott bűntetőjogi tényállást valósítja meg.


Az üzemeltető felhívja a portált igénybe vevő felhasználók figyelmét arra, hogy a portálon szereplő Scamp védjegy az 1997. évi XI. tv. (Vjtv.) 1.§ szakasza szerint védjegyoltalom tárgyát képezi, erre való tekintettel az a védjegy jogosultjának engedély nélkül történő bármilyen felhasználása védjegybitorlásnak minősül, és az 1997. évi XI. (Vjtv.) 27-28.§ szakaszaiban foglalt jogkövetkezmények alkalmazását vonja maga után.
 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár