Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

  Párban vagytok? Vagy hármasban? Netán ...?

 

  Azoknak a szülőknek szeretnénk kedveskedni, akiknek gyermekei párban vagy akár hármasban látták meg a napvilágot.

Mostantól minden kettes ikerpárral büszkélkedő család 5%-os, minden hármas vagy akár ennél több ikres család pedig 10%-os árkedvezménnyel vásárolhat webáruházunkban és mintaboltunkban. Csak el kell küldeni nekünk - E-mailen vagy faxon - a jogosultságot bizonyító születési anyakönyvi kivonatokat.

A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE A KÖVETKEZŐ:
1. A születési anyakönyvi kivonat elküldése, valamint egy nyilatkozat aláírva, mely szerint a "születési anyakönyvi kivonatok adatainak kezeléséhez hozzájárulok". (Természetesen cégünk csak a kedvezmény érvényesítéséhez használja, azt harmadik fél részére ki nem adjuk!)
2. Ez alapján a kedvezményre jogosult felhasználó státuszát webáruházunk adatlapján módosítjuk.
3. A kedvezmény felhasználhatóságáról e-mailt küldünk. Ettől az időponttól kezdve az ikres felhasználó webáruházunkba belépve már az 5-10%-kal csökkentett árakat látja a termékek mellett.
4. Megrendelés leadása.

A későbbi bonyodalmak elkerülése végett fontos, hogy mindenképpen várja meg levelünket (a megváltozott státuszról), mert az adatlapja megváltoztatása előtt leadott megrendelések esetében programunk nem fogja számolni a kedvezményt.

Az ikres kedvezmény nem vonatkozik a Basic, a Zsákbamacska, a 900Ft-os termékkategóriákban található termékekre, és az egyedi nyomtatásban kivitelezett mintákra. 

Reméljük, ezzel a lehetőséggel megkönnyítjük az ikres, nem kis feladatok elé állított családok  helyzetét.

 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár