Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Kedves Látogató, kedves Vásárlónk!

Áruházunk indulásakor indítottuk „Vélemények” rovatunkat.
Sajnos 2017. január 17-től rovatunk már nem működik.

A továbbiakban GYIK (Gyakori kérdések) rovatunkkal állunk szíves rendelkezésükre, valamint a már megszokott e-mail címeken válaszolunk minden termékünkkel, szolgáltatásunkkal és a megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Megrendelésekkel kapcsolatban: [email protected]
Termékekkel és egyedi nyomtatással kapcsolatban: [email protected]


1 2 3 4 5 ... >>

Maár Dávid véleménye: 2017.01.05 | 17:49:31

Tisztelt Scamp!
Mint ahogy a nevében benne is, van a töltet ÖSSZEESETT, a térfogata lett kevesebb így a felrázás nem segített sokat a dolgon. Nem gondolnám, hogy 1-2 hónap elteltével a feltöltésének költségét a vevőre kellene terhelni. Természetesen más lenne a helyzet, ha kb. 1 év telt volna el a vásárlástól számítva.
Ezt a válszt nem tekintem vevőbarát megoldásnak, főleg mivel ilyen rövid idő telt el a vásárlás óta. Gondolom a plusz töltetnek is lesz ára, ami a postaköltséggel együtt már több ezer forint is lehet, Ezt a többletkiadást nem jelezték az elején. Úgy gondolom (és ezt is hallottam), hogy ez nem egyedi eset. Ha vásárlásnál lehetett volna plusz töltettel kérni, azt akkor megértem de így utólag újabb postaköltséggel terhelve már soknak érzem.
Továbbra is várom a megoldást!

Üdv:
Maár Dávid

Válaszunk:

Kedves Uram!
Szerencsére eddig nem kaptunk az Önéhez hasonló észrevételezést párnánkról. Természetesen előfordulhat még, azon leszünk, hogy a hibákat kijavítsuk, ha szükséges, változtassunk. Itt jegyezném meg, hogy ezt a töltetet egyébként hálószoba termékekkel foglalkozó világcégek is alkalmazzák évek óta, tehát egy kipróbált anyaggal dolgoztunk.
Azon vagyunk, hogy Önt, mint ahogy más Vásárlónkat se érje kár. E-mail fiókjában külön Önnek szóló levelet talál a tegnapi dátummal. Kérjük olvassa el!
Ha párnánkkal nem elégedett, szívesen vissza vesszük, és a vételárat visszaküldjük. Saját költségünkre!
Tisztelettel, Vasné Tóth Ildikó


Maár Dávid véleménye: 2017.01.05 | 11:20:00

Tisztelt Scamp!
Novemberben vásároltam Önöktől szoptatós párnát a feleségemnek. Nagyon kényelmesnek találta,azota is visszük magunkkal mindenhova. Sajnos azonban kb. 2 hét után elkezdett összemenni benne a töltő anyag. Mára már min. 20 cm üres hely maradt a végén. Olvastam, hogy mosással lehet ezen segíteni valamennyit, de úgy gondolom, hogy 2 hetente (főleg télen) nem praktikus kimosni, főleg,hogy nehezen szárad. Szeretnék kérni erre valamilyen megoldást, esetleg plusz töltetet. Az persze más lenne, ha 1-2 év használat után kellene erről gondoskodnom, de úgy gondolom pár hét használat után ez nem terészetes. Mikor megérkezett a párna több töltelék valóban nem fért volna bele, de esetleg mellé lehetne csomagolni valamennyit az ilyen esetekre.
Mindezek ellenére nem bántam meg, hogy ezt a terméket választottam, mert a feleségem imádja! Tökéletes a puha fedőhuzat, a mérete és kialakítása.
Várom válaszukat és az esetleges megoldást a felmerült problémára.
Üdvözlettel:
Dávid

Válaszunk:

Tisztelt Maár Dávid!
Előfordulhat, hogy a használat során a töltet összeesik, nem kell feltétlen kimosni, csak alaposan fel kell rázni és szépen eloszlik újra a párnában. Amennyiben a párnát keményebbre szeretnék 1-2 héten belül kapható lesz webshoppunkban plusz töltet. Üdvözlettel, Scamp


Bálint Mária véleménye: 2016.12.29 | 10:14:26

Tisztelt Scamp!

Ovis fiam 3. éve nyúzza az Önök trikóit és hosszú nadrágjait! Nap mint nap ezeket használja, és semmi hibájuk.
Most méretcsere miatt kell majd nagyobbat vennem, de nem is keresek máshol. A kinőtteket megkapja az unokaöccs.
Sajnálom, hogy a lányoknak (a legnagyobbnak 140-es a mérete) nem találok trikókat, pólókat, rövidnadrágokat. Pedig nagy szükség lenne rá, mert pl. itthonra nem tudok sehol rövidnadrágot venni nekik. (Ami kényelmes, nem farmer...)
Üdvözlettel:
Bálint Mária (4 gyermekes anyuka)

Válaszunk:

Kedves Mária!
Nagyon köszönjük elismerő véleményét! Mi is osztjuk, hogy a rugalmas pamut babaruhák kényelmesebbek a sokszor merev farmer anyagnál. Nem véletlen, hogy a munka után hazaérve mi magunk is egy kényelmes joggingba öltözünk!
Ellenőriztük oldalunkon, mi nagyon sok pólót, shortot és trikót is találtunk. Pontosan mire lenne szüksége? Szeretnénk segíteni!
Várjuk válaszát!
Tisztelettel, Scamp


Kissné Szekeres Judit véleménye: 2016.12.16 | 16:25:00

Tisztelt Scamp!
Nyálfogó kendőt kerestem, de sajnos nem találtam, én voltam a figyelmetlen vagy valóban nem kapható?
Köszönettel: Kissné szekeres Judit

Válaszunk:

Kedves Judit!
Sajnos mi eddig nem készítettünk nyálkendőt. Bár már terveztük, még bizonytalan,mikorra készülünk el vele.
Üdvözlettel, Scamp


Nagy V.Viktória véleménye: 2016.12.01 | 15:17:29

Kedves Scamp!
Szeretnék érdeklődni hogy zsákbamacska terméket töltenek fel!
Üdv.Viki!

Válaszunk:

Kedves Viktória!
A közeljövőben nem várható zsákbamacska feltöltés. Bízunk megértésében! Üdvözlettel, Scamp


Kelemen-Horvai Brigitta véleménye: 2016.11.30 | 07:10:46

Tisztelt Scamp!
Nagyon szeretjük az önök hálózsákját (80-86-os méret), viszont a cipzár minősége eléggé kifogásolható. Minden második használatkor beakad és nagyon nehéz utána kiszabadítani a beakadt anyagot. Így történt ez tegnap is, amikor nem volt más választásom, mint elvágni az anyagot egy kicsit, de sajnos így vagy cipzárt kell cserélni benne vagy egy új hálózsákot kell vennünk. Üdvözlettel: Kelemen-Horvai Brigitta

Válaszunk:

Tisztelt Brigitta!
Sajnálattal olvastuk a levelét!
Ugyanakkor szerintünk a cipzár minőségét nem mutatja, ha véletlenül belehúzzuk a közelében lévő anyagot. Szerintünk mindenkivel előfordult már hasonló eset. Ilyenkor elbabrálunk vele egy darabig, és szidjuk ügyetlenségünket.
Igazából nem tudjuk, hogyan tudnánk másképpen belevarrni a cipzárt termékeinkbe.
Tisztelettel, Scamp


Oroszné Hegedűs Dóra véleménye: 2016.11.24 | 15:50:56

Kedves Scamp!
110-es méretben szeretnék vásárolni a kislányomnak hosszúujjú felsőket, de sajnos a kínálat már hónapok óta nem változik. Három-négy anyukával folyamatosan nézzük, mert nagy kedvencünk ez a fazon, de sajnos nincs. Amik fent vannak, azok pedig már megvannak. (Kérjük, gondoljanak a nagyobb babákra is! )

Válaszunk:

Kedves Dóra!
Mi alapvetően a kisebbek számára készítjük termékeinket. A nagyobb méretekben sajnos nem olyan nagy a kínálat, és a közeli jövőben nem is várható.
Köszönjük megértését!
Tisztelettel, Scamp


Urbán Eszter véleménye: 2016.11.23 | 14:15:12

Sajnálattal látom, hogy nem várható thermo, vagy dupla bélésű nadrág. Valami más típust tudnának ajánlani? 116-ost hord a kisfiam és rettentő hideg az óvodában a parketta. Köszönettel: Urbán Eszter

Válaszunk:

Kedves Eszter!
Sajnos thermo nadrágot a jövőben nem fogunk készíteni.
Közkedveltek a gumiházas nadrágok, de azt nem tudjuk megítélni, Önnek elegendő-e a vastagsága. Jómagam ilyen esetekben a harisnya-nadrág kombinációt alkalmaztam.
Üdvözlettel, Scamp


Verseczki Evelin véleménye: 2016.11.23 | 11:53:56

Kedves Scamp,

Nemrég rendeltem Önöktől név feliratos hosszú ujjú bodykat, sajnos a varrásnál mind a kettő kétszeri mosás után elengedett több helyen. A többi terméket nagyon szeretjük, de ezeknek a bodyknak az anyaga nem bírja a gyűrődést. Nekünk is a hónaljánál engedett el. Sógornőméknek vettük ajándékba, a mama mindig megvarrja.

Válaszunk:

Kedves Evelin!
Nem pontosan értettük, mit jelent a "több helyen elengedett" kifejezés, de természetesen saját költségünkre a ruhákat javítjuk.
A bodyk varrásához ugyanazt a kelmét használjuk, sokszor egy lépésben is szabjuk őket. A kelme tartóssága és az esetleges varráshibák nincsenek összefüggésben. De nem győzzük hangsúlyozni: a ruhákat javítjuk!
Tisztelettel, Scamp


Pavelkó Lilla véleménye: 2016.11.18 | 10:55:37

Kedves Scamp!
Nagyon szeretjuk a termékeiket, de sajnos az utóbbi két rendelésem alkalmával úgy jártam, hogy egy használat és mosás után ki volt szakadva a ruha. Egy melegíto a száránál, ill. egy body a hónaljánál.

Válaszunk:

Kedves Lilla! Elnézést kérünk a hibáért! Természetesen javítjuk a terméket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen, hogy a javítás lebonyolítását megbeszéljük. Tisztelettel, Scamp


Gulyás Mária véleménye: 2016.11.17 | 15:34:24

Kedves Scamp!
Lenne egy olyan kérdésem hogy szeretnék rendelni termos Fiu nadrágot! Mikor lesz mert nekünk nagyon kellene!
Köszönöm válaszukat!
Elérhetőségem! 6302646674!
Köszönöm

Válaszunk:

Kedves Mária!
A közeljövőben nem várható thermo nadrág. Bízunk megértésében! Tisztelettel, Scamp


SOÓSNÉ GÖNCZI ZSUZSA véleménye: 2016.11.13 | 19:22:55

Kedves SCAMP!Olyan macis bodyt,ami integet,86-os méretben nem találok....lesz még?Színben is tetszik és mintában is...köszönöm a választ!Üdv,Soósné Zsuzsa.

Válaszunk:

Kedves Zsuzsa! Nagy valószínűséggel nem lesz már gyártásban ebből a termékből. A rövid ujjú basic termékeknél talál még ezzel a mintával 86-os méretű kombidresszt. Üdvözlettel, Scamp


dr. Rózsa Mónika véleménye: 2016.11.13 | 16:59:12

Kedves Scamp! Nagyon hiányolom a fiús thermo leggingset 80-86-os méretben. Sok anyuka keresi még, mikorra várható? Üdv: Rózsa Mónika.

Válaszunk:

Kedves Mónika!
Jelenleg nincs gyártásban thermo legging. Az ősz-tél folyamán még tervezzük gyártását, de jelenleg nem tudjuk megmondani, hogy mikor.Üdvözlettel, Scamp


Fórián Erzsébet véleménye: 2016.11.09 | 11:21:17

Kedves Scamp! Szeretnék érdeklődni, hogy fiú melegítő 110-es méretben várható-e a közeljövőben? Köszönöm szépen a választ!

Válaszunk:

Kedves Erzsébet!
A mai napon (2016.11.10.) töltöttünk áruházunkba 110-es méretű Dani joggingokat. Üdvözlettel, Scamp


Cserhalminé Dévai Enikő véleménye: 2016.11.03 | 07:18:31

Kedves Scamp! Zsákbamacska termékek mikor lesznek ismét elérhetőek? Köszönöm: Enikő

Válaszunk:

Kedves Enikő!
Újra elérhetőek zsákbamacska termékeink. Üdvözlettel, Scamp


Patainé Kónya Valéria véleménye: 2016.10.28 | 06:19:11

Kedves Scamp ! azt szeretném megkérdezni hogy hosszú újjú pulóver nem lesz kis méreteben mostanában?

Válaszunk:

Kedves Valéria! Jelenleg Kocsikabát több féle is kapható éa ezekből mg fog érkezni, pulóver a közeljövőben nem várható, csak az ami jelenleg is kapható áruházunkba. Tisztelettel, Scamp


Zarkáné Herczeg Adrienn véleménye: 2016.10.24 | 21:53:20

Kedves Scamp!Érdeklődnék, hogy fiú pizsamák ill. thermo nadrágok (98-104) lesznek-e mostanában?Előre is köszönöm válaszukat!Üdv.

Válaszunk:

Kedves Adrienn!
Jelenleg nincsenek gyártásban a keresett termékek.Kifejezetten pizsamákat nagy valószínűséggel nem fogunk készíteni, helyette nagyon sokan kis melegítőinket vásárolják pizsamának. Thermo nadrágok az ősz-tél folyamán még biztosan fognak készülni, de azt még jelenleg nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mikor. Bízunk megértésében! Tisztelettel, Scamp


Oroszné Hegedűs Dóra véleménye: 2016.10.17 | 16:39:49

Érdeklődnék, hogy hosszúujjú pólók várhatók e közvetlen vasalható, újfajta mintákkal? (110-es méretben) Egy észrevétel, a thermo leggingekkel kapcsolatban. Nagyon szűkek, ezt érdemes lenne jelezni a termék mellett, hogy vékonyabb gyermekekre valók, hogy más ne járjon úgy, mint én, hogy fel sem tudom húzni a gyerekre.

Válaszunk:

Kedves Dóra!
Természetesen készülnek még új pólók, gyártásuk és feltöltésük is folyamatos. Nadrágokkal kapcsolatban nem kaptunk még olyan visszajelzést, hogy nagyon szűk lenne, inkább azt a visszajelzést kaptuk, hogy bő.Természetesen a nem megfelelő méretű nadrágot cseréljük akár más termékre vagy visszatérítjük az árát. Tisztelettel, Scamp


Budai Katalin véleménye: 2016.10.13 | 20:28:15

Kedves Scamp!

Szeretném kérdezni, hogy mikulásos, karácsonyi kombidresszek lesznek-e, vagy csak egyedi nyomtatásban kérhetők? Köszönöm.

Válaszunk:

Kedves Katalin!
Ünnepi kombidresszeinket csak egyedi nyomtatásban készítjük. Bízunk megértésében!Tisztelettel, Scamp


Kovácsné Uhrin Edit véleménye: 2016.10.12 | 08:13:46

Érdeklődnék, hogy fiú 104-es thermo nadrág lesz még?! Köszönöm!

Válaszunk:

Kedves Edit!
Jelenleg nincs gyártásban, de az ősz-tél folyamán még biztosan lesz. Tisztelettel, Scamp


1 2 3 4 5 ... >>

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár