Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Kedves Anyukák és Apukák,
Nagynénik, Nagybácsik, Kerimamák és Keripapák,
és mindazok, akiknek életét már most, vagy a közeli jövőben bearanyozza egy tündéri kisbaba!     Mindenek előtt egy kicsit a múltról.
Cégünk 1993-ban, első gyermekünk megszületésének évében alakult, családi vállalkozásként. Azóta foglalkozunk bébi fehérnemű készítésével és forgalmazásával. Az évek folyamán így mint gyakorló anyuka és apuka saját gyermekünkön, később gyermekeinken „teszteltük” a kombidresszeket. Sokszor fiaink kérése nyomán születtek a minták a kedvenc autóról vagy mackóról, ők voltak akik először hordták az új fazonokat, a „száras kombit”, az „atléta kombit”. Megjegyzem borzasztóan utálták amikor lányos fazonokat kellet felpróbálniuk pl. a „fodros kombit”, ha csak két percre is.
Ami nekünk bevált, az bevált más szülőknek is. Egyre több visszaigazolást kaptunk, hogy amit készítünk az jó minőség, és tetszik az embereknek.

A felhasznált import fonal hosszú évek óta ugyanazon gyártótól származik, nem kötünk kompromisszumot olcsóbb, de esetleg kevésbé jó minőségű alapanyag felhasználásával. Már a kelme kötése is saját kezű, szigorú minőség-ellenőrzés alatt zajlik. Az anyagok kikészítésénél és festésénél kizárólag az EU területén gyártott, a legszigorúbb egészségügyi előírásoknak megfelelő anyagokat ,festékeket alkalmazunk. Saját műhelyünkben magyar szakemberek munkája nyomán kerülnek fel a minták a kombidresszekre szitanyomtatással, hímzéssel vagy matricás eljárással, magyar varrónők keze nyomán öltenek végső formát a ruhadarabok.
A kombikra kerülő patentek nikkelmentes anyagból készülnek, így a fémekre érzékeny gyerekek is használhatják. A bodyk a gyártás utolsó fázisaként még két minőség ellenőrzésen mennek keresztül.

Nagyképűség lenne azonban azt mondani, hogy soha nem csúszhat be hiba. Minden igyekezetünk ellenére ez megtörténhet. Ebben az esetben azonban igyekszünk a lehető legrövidebb úton az árut kicserélni, és egy új termékkel kárpótolni a Vásárlót.

     Munkánk eredményeként az évek folyamán úgy tűnt márkát teremtettünk, és ennek a „márkának” a SCAMP nevet adtuk, amely 2006. óta védjegyoltalommal ellátott márkanév. Ezzel a névvel ( magyarul lurkót, amolyan „ a szeme sem áll jól” csibész gyereket jelent ) remélhetőleg kellően tudjuk illusztrálni a mögöttes forma, minta és színvilágot. Bár tudjuk, a magyar világnyelv, külföldi partnereink végett döntöttünk a név angol változata mellet. Reméljük azonban, hogy kárpótolni tudjuk Önöket a sok magyar nyelvű feliratos, vagy a nagysikerű mondókás sorozat darabjaival.

     A jelen és a tervezett jövő:
Webáruházunk 2008. novemberében nyitott. Bár az online értékesítés terén semmilyen tapasztalat nem volt birtokunkban, igyekeztünk megfelelni a kihívásnak. Legyűrtük a kezdeti nehézségeket, amelyhez Önöktől is rengeteg bátorítást kaptunk. Reméljük, Önök is úgy gondolják, sikerült: az áruház jól működik, meg vannak elégedve termékeinkkel és a kiszolgálással!
Azóta túl vagyunk az első, a második és immár a harmadik születésnapunkon is! Tervezzük, hogy egyre nagyobb termékkínálattal állunk Önök elé. Szeretnénk elérni, hogy azok a szülők és gyerekek, akik megismerték, és megszerették a Scamp márkát, nagyobb méretekben is hordani tudják a megkedvelt ruhadarabokat.
Reméljük, akik idáig kipróbálták már termékeinket azok hűek maradnak hozzánk, és reméljük egyre többen választják majd babaruháinkat.  Egyre több kisbaba, csibész és ördögpalánta ruháján lesz látható:

Scamp babaruha
 
Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár