Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Hogyan lehetek Scamp Partner? Hogyan lehetek Scamp viszonteladó?


A Scamp termékek értékesítésével foglalkozni kívánó kereskedők jelentkezését várjuk.

1. Regisztráljon oldalunkon. Regisztrációja leadásakor jelölje magát "Viszonteladónak"! (Kis négyzetben pipa!)
2. A regisztráció beérkezése után a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailen keresztül. Ebben a levélben tudatjuk a Scamp Kereskedői státusz feltételeit, a Kereskedők jogait és kötelezettségeit. 
Néhány adattal igazolnia kell, hogy a támasztott követelményeknek megfelel-e a személye.
3. Az ellenőrzés megtörténte után Ön kereskedői státuszt kap.

FONTOS! Az ismertető e-mail tartalma cégünk és Ön között köttetett szerződés. Visszaküldésével elismeri és elfogadja azt. Ezen szerződés bármely pontjának megszegése a szerződés felbontását vonja maga után. Cégünk fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a kereskedő státuszt akár végérvényesen megvonja.

 

A Scamp webáruház lehetőséget kínál minden olyan bababolttal rendelkező kereskedőnek, aki Scamp babaruhákat vagy cégünk által forgalmazott egyéb terméket forgalmaz, hogy weboldalunkon boltját reklámozza!

Küldje el nekünk boltjának nevét, pontos címét, nyitva tartását, elérhetőségét (telefon, e-mail cím), valamint lehetőleg 1db fekvő formátumú képet boltjáról!

A képeket és információkat weboldalunkon Megyékbe rendezve a Látogatók rendelkezésére bocsátjuk.
A címlista megjelentetésével elsősorban azoknak a vásárlóknak szeretnénk kedvezni, akik idegenkednek az online vásárlástól, vagy egyéb okból kifolyólag szívesebben vásárolnak bababoltokban. Ugyanakkor nem titkolt szándékunk, hogy a Scamp babaruhák az ország minden pontján megvásárolhatók legyenek.


Csatlakozzon Ön is a Scamp babaruhákat forgalmazó bababoltokhoz,
a Scamp Partnerhálózathoz!

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár