Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Módosíthatom a megrendelésemet? Hogyan?

Abban az esetben, ha megrendelését módosítani szeretné, e-mailt kell küldeni nekünk!
Annak érdekében, hogy a módosítás mindenképpen eljusson hozzánk, igényüket abban a levélben küldjék, melyet webáruházunk automata rendszere küldött Önnek a megrendelése visszaigazolásaként.

A módosítás telefonon nem leadható!

A megrendelés módosítására addig van lehetősége, míg csomagját át nem adjuk a futárszolgálatnak. Megrendelésállományunk nagysága miatt a csomagok összeállításának ideje változó, ezért a módosítás határidejének lehetősége is változhat. Kérjük, ezt vegyék figyelembe, ezért a lehető legrövidebb időn belül tudassák velünk, ha változtatni szeretnének!

Példák:
Egy vagy több termékre nem tart igényt az egész megrendelésből

Nincsen más dolga, csak írja meg nekünk, melyik termékre nem tart igényt. A termékek megnevezése mellett legyen ott kódszámuk is!

Cserélni szeretne egy vagy több terméket
Adjon le új megrendelést, amelyben az újonnan kiválasztott termékek szerepelnek!

A régi megrendelésében lévő termék/termékek lemondásának módja a következő:

Fontos, hogy a régi (ebben vannak a lemondott termékek) és az új megrendelését egyértelműen össze tudjuk kötni. Ezért az Új megrendelés "Megjegyzés" rovatában le kell írnia:
- a régi megrendelés leadásának pontos dátumát
- a régi megrendelésben szereplő, lemondani kívánt termék/termékek kódszámát, méretét!

A megrendelés módosítására csak addig van lehetősége, amíg az első megrendelést át nem adtuk a futárszolgálatnak.Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár