Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 

Scamp zoknik


A Scamp zoknik egyik legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy színvilágban és mintában harmonizálak a Scamp kombidresszekkel, pólókkal, nadrágokkal. Ugyanolyan színű fonalakat használunk a zoknik kötésekor, illetve a csíkos kombidresszek és pólók csíkkiosztása megjelenik a zokniknál is.

Az ügyes Anyukák bizonyára megtalálják ezeket a hasonlóságokat, ennek megfelelően választanak lábra valót, így még csinosabban tudják öltöztetni csemetéiket. 
 

Anyagösszetétel


A zokni kötésekor többféle kötőszálat használnak. Egyrészt a 100% pamutszálat, műszálat, másrészt a nagy rugalmasságot eredményező elasztikus szálat. Manapság divatosan "lykrá"-nak nevezzük. A rugalmasságért felelős elasztikus szál nagyon-nagyon vékony (a hajszálnál is sokkal vékonyabb). Vékonysága és egyéb tényezők miatt nem alkalmas zoknikötögépeken való alkalmazásra. Ezért a gumiszálat egy poliamid burokba "csomagolják". (Innen a poliamid tartalom.) Az ilyen szállal kötött zokni rugalmas, akár egész napos használat után is lábra simuló.


Zoknik nyers színben

A "nyers" szín-megjelölésű Scamp termékek -kombidresszek, pólók és zoknik- különleges tulajdonsággal rendelkeznek: készítésük, kötésük során olyan pamutszálat használunk, mely semmiféle kémiai hatóanyaggal, valamint színező anyaggal nem találkozik.  Kikészítésük  során a termékek csak tiszta vizes mosáson mennek keresztül. Színük a természetes, nyers pamut színe.

Így szeretnénk azon Vásárlóinknak kedveskedni, akik a természetesség, az igazán natúr dolgok kedvelői.

 
Scamp zoknik méretezése

A Scamp zoknik méretezésénél a babaruháinknál már jól bevált méretezési módszert alkalmazzuk, a testmagasságon alapuló méretezést. Már a babaruháknál tapasztalhattuk, hogy a babák különböző testfelépítéséből adódóan a méretek eltolódhatnak.

A Scamp zoknik duplázós méretűek. Egy méret két méret közötti mérettartományt ölel fel: 56-62, 68-74...

Mivel hazai viszonylatban vannak más méretezési megoldások, ezért mérettáblázattal szeretnénk segíteni Önöknek a különböző méretezési megoldások átszámolásában:

 

Méretezés magasság
szerint
Egyéb zokni méretezés Méretezés a cipőméret szerint
56-62 / bébi zokni 0 vagy 00  
68-74 / bébi zokni 1-2  
80-86 / bébi zokni 3  
92-98 / gyerek zokni   19-22
104-110 / gyerek zokni   23-26
116-122 / gyerek zokni   27-30

 

FIGYELEM! A zoknik mosás során valamelyest összemehetnek. A rugalmasságból adódóan azonban a megadott méreteknek megfelelően felveszik a láb formáját, nagyságát.

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár