Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Zsákbamacska

Sokan minden nap megkísértjük szerencsénket. Veszünk egy LOTTO szelvényt, kaparós sorsjegyet, vagy akár zsákbamacskát.

Ezekkel ellentétben nálunk mindenki nyer! Bár a nyeremény nagysága nem vetekszik ezen  szerencsejátékokkal megszerezhető nyeremények nagyságával, ám nem is oly' bizonytalan!

Minden megvásárolt Zsákbamacskával hozzájuthat egy teljes értékű, hibátlan kombidresszhez, pólóhoz, nadrághoz, zoknihoz... a listaár akár feléért vagy harmadáért!

Felhívjuk figyelmüket, hogy ezen termékekre egyéb kedvezményeket nem tudunk érvényesíteni!!!

A Zsákbamacskát vásárló személynek módja van azonban meghatározni:

- milyen fajtájú terméket szeretne:kombidresszt vagy pólót, nadrágot vagy zoknit...

- kombidressz és póló esetében hosszú ujjút, rövid ujjút, ujjatlant vagy atléta fazont,

- fiús vagy lányos babaruhát szeretne.

Ennek megfelelően kell az egyes "ruhakupacokat" kiválasztani, és már csak a méret, illetve a darabszám kiválasztása van hátra. Figyelem! A feltöltött "Zsákbamacska" kép illusztráció!

A "Zsákbamacska" kategóriába feltöltött termékek száma és fajtája nagyon korlátozott. Ezért, ha Ön több ruhát is kosárba rak, előfordulhat, hogy a mennyiséget csak úgy tudjuk teljesíteni, hogy csak egyformákat tudunk csomagolni. Ezért:

Kérjük, megrendelése elküldése előtt a "Megjegyzés a rendeléshez" helyen jelezze nekünk, ha egyforma darabokra nem tart igényt!
Ha ezt nem teszi, egyforma darabokat is rakunk a csomagba!

Amennyiben ezt elmulasztja, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

A szállítási költséget úgy számoljuk, mintha a teljes megrendelt mennyiség kiszállításra került volna (a visszaigazolt kiszállítási összeg megmarad).

FIGYELEM!

A Zsákbamacska játék jellegénél fogva, valamint munkatársaink leterheltsége végett nem áll módunkban sem telefonon, sem E-mailben felvilágosítást adni a megvásárolni kívánt termékről! Reméljük, ennek ellenére, mindenki nyertesnek érzi majd magát!

Kedves Kereskedő Partnereink! Amennyiben szeretnék igénybe venni Zsákbamacska szolgáltatásunkat, felhívjuk figyelmüket, hogy ezen termékek árképzése eltér a megszokottól!

 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár