Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


 

A megrendelések összeállítása -a megrendelésszámtól függően- 10 napot vehet igénybe.
Amennyiben a vállalt határidő nagyobb, úgy a Főoldalon és a webfelület bal oldali kék sávjáben lévő "Fizetésről - szállításról" oldalboxban értesítjük Önöket.
Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy munkaszüneti napokon és ünnepnapokon nincs csomag összeállítás. Ha valaki rendelését pénteken adja le, lehetséges, hogy két hétvégével kell számolni. 

A kiszállítás, és ezzel párhuzamosan a fizetés módját a "Kiválasztott áruk megtekintésénél" kell beállítani!
 

Rendelése átvétele kétféleképpen történhet:

- Kiszállítást nem kér:

Csomagját személyesen mintaboltunkban kívánja átvenni. Ez esetben számláját kiszállítási költség nem terheli, a mintaboltban kell készpénzben fizetni. Kártyás fizetés nem lehetséges.
Amint megrendelésének összeállítása megtörtént, e-mailben értesítést küldünk: CSOMAGJA ELKÉSZÜLT, ÁTVEHETŐ.
Az értesítés megérkezése előtt ne induljon mintaboltunkba!

- Kiszállítást kér:

Amint megrendelését összeraktuk, szerződött futárszolgálatnak adjuk át csomagját. A futárszolgálat a csomag kézbesítésének napján, reggel, e-mailen értesítést küld.

Tehát, ha Ön csomagot vár tőlünk, célszerű a „leveles ládát” minden reggel ellenőrizni.
A futárszolgálat által küldött e-mail tartalmazza annak a futárnak a telefonszámát, aki a csomagot kézbesíteni fogja. Ezért, ha ezen a napon már nem tudja megoldani az otthon tartózkodást, közvetlenül fel tudja venni a kapcsolatot a kézbesítővel. Így lehetőség nyílik rá, hogy egyeztessen az Önnek megfelelő kiszállítási időpontról. Ha ezt elmulasztaná, és az első próbálkozás sikertelen lenne, a futár természetesen telefonon keresni fogja Önt.

Elengedhetetlenül fontos, hogy a kiszállítás napján átvételre jogosult személy tartózkodjon a megadott címen.
A kiszállítás a regisztrációkor megadott postacímre történik. Ha a regisztráció óta abban bármilyen változás állna be (cím, telefonszám változás), azt az űrlapon meg kell változtatni!

A csomagot futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, a fizetés pedig kézbesítésekor a futárnak történik készpénzben.
Kiszállításkor minden esetben ellenőrizze csomagja sértetlenségét. Amennyiben a csomag sérült, Ön köteles a kiszállító jelenlétében a csomagot megvizsgálni, az esetleges károkról jegyzőkönyvet felvetetni! Csak ebben az esetben tudjuk az ebből eredő reklamációt elfogadni! 

Kiszállítás esetén kiszállítási díjat számolunk fel. Ennek nagysága a megrendelés értékétől függ.

 

0 - 10 000 Ft 900 Ft
10 001 - 15 000 Ft 450 Ft
15 000 Ft felett ingyenesA Viszonteladók kiszállítási díjtételének kiszámítása eltér egyéni vásárlóink szállítási díjától.


Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár