Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 

Napjainkban virágkorát éli a kreatív hobbi. Ez elsősorban a lányok, asszonyok kedves elfoglaltsága. De miért ne vehetnék ki részüket akár az Apukák is!
Régebben a gyerekek játékait a szülők készítették csuhéból, fából, rongyból...mostantól papírból is!
És ha a gyermek már nagyobb, ő is kiveheti részét saját játékai elkészítésében. Nincs is annál jobb, ha Anyuval, Apuval együtt alkotunk!

Új meglepetéssel szeretnénk kedveskedni hát az ügyeskezű, de a kevésbé olló és ragasztóbarát Anyukáknak és Apukáknak is. És főként a gyerekeknek! Az sem baj, ha az összerakott papírjáték kicsit csálé, vagy gyűrödtre sikerült. A fő, hogy "a mami csinálta, és akkor készít újat, amikor csak akarom!"

Ha játékunk megnyeri tetszésüket, és elkészítik, kérjük küldjenek nekünk képeket akár a nagy munkáról, vagy a már elkészült játékokkal való játékról! Szívesen megmutatnánk őket! Sőt! Szívesen veszünk minden tippet, ötletet, milyen papírjátékot látnának tőlünk szívesen.
Ötleteiket és véleményüket a [email protected] címre írhatják meg.

Az lent található kis képkockák az ingyenesen letölthető vagy az oldalról kimásolható játékok már meghajtogatott, összeragasztott képét mutatják. A játék képe alatt számláló mutatja, hányan döntöttek úgy, összerakják kis játékunkat. Kattintson a kiválasztott játékra, és egy következő oldalon bővebb információt kap a játékról és összeállításáról, majd választhat a letöltés és a kimásolás közül.

Kellemes szórakozást!
Jó játékot!

Húsvétra
Eddigi letöltések száma
76
Farsangi álarcok
Eddigi letöltések száma
59
Karácsonyi harangok
Eddigi letöltések száma
35
Mikulás
Eddigi letöltések száma
27
Rénszarvasok
Eddigi letöltések száma
7
Trabik
Eddigi letöltések száma
42
Halloween
Eddigi letöltések száma
58
Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár