Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

 

Napjainkban virágkorát éli a kreatív hobbi. Ez elsősorban a lányok, asszonyok kedves elfoglaltsága. De miért ne vehetnék ki részüket akár az Apukák is!
Régebben a gyerekek játékait a szülők készítették csuhéból, fából, rongyból...mostantól papírból is!
És ha a gyermek már nagyobb, ő is kiveheti részét saját játékai elkészítésében. Nincs is annál jobb, ha Anyuval, Apuval együtt alkotunk!

Új meglepetéssel szeretnénk kedveskedni hát az ügyeskezű, de a kevésbé olló és ragasztóbarát Anyukáknak és Apukáknak is. És főként a gyerekeknek! Az sem baj, ha az összerakott papírjáték kicsit csálé, vagy gyűrödtre sikerült. A fő, hogy "a mami csinálta, és akkor készít újat, amikor csak akarom!"

Ha játékunk megnyeri tetszésüket, és elkészítik, kérjük küldjenek nekünk képeket akár a nagy munkáról, vagy a már elkészült játékokkal való játékról! Szívesen megmutatnánk őket! Sőt! Szívesen veszünk minden tippet, ötletet, milyen papírjátékot látnának tőlünk szívesen.
Ötleteiket és véleményüket a [email protected] címre írhatják meg.

Az lent található kis képkockák az ingyenesen letölthető vagy az oldalról kimásolható játékok már meghajtogatott, összeragasztott képét mutatják. A játék képe alatt számláló mutatja, hányan döntöttek úgy, összerakják kis játékunkat. Kattintson a kiválasztott játékra, és egy következő oldalon bővebb információt kap a játékról és összeállításáról, majd választhat a letöltés és a kimásolás közül.

Kellemes szórakozást!
Jó játékot!

Húsvétra
Eddigi letöltések száma
33
Farsangi álarcok
Eddigi letöltések száma
8
Karácsonyi harangok
Eddigi letöltések száma
21
Mikulás
Eddigi letöltések száma
12
Rénszarvasok
Eddigi letöltések száma
5
Trabik
Eddigi letöltések száma
22
Halloween
Eddigi letöltések száma
39
Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár