Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó


Hogyan lehet a Scamp Babaképtárban szerepelni?

A fotók beküldésének módja:

 

A fényképeket a [email protected] e-mail címre kérjük beküldeni, és a levél tárgyaként pedig szerepeltessék: Scamp-babák képtára. Szívesen fogadjuk őket Facebook oldalunkon is üzenetbe feltöltve.
Amint a képeket letöltjük (2-3 nap) visszaigazolást küldünk, hogy a képek megérkeztek. Amennyiben a visszaigazolás 2-3napon belül nem érkezik meg, kérjük Önöket, vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Alkalmanként akár több kép beküldésére is van lehetőség. Ugyanakkor az a tapasztalatunk, hogy a kevés, néha több! A fotókat szükség szerint vágjuk, szerkesztjük. Módjukban áll néhány szavas képaláírással, vagy például a messze élő rokonnak szánt néhány szavas üdvözléssel bővíteni képeiket.

Reméljük nem veszik önzésnek, ha ezen képek megjelentetéséből mások is profitálnak majd. Egyrészt azok a szülők, akik még nem ismerik a Scamp babaruhát, vagy bizonyos fazonokat. És természetesen mi magunk is nagy segítséget kapnánk: ezúton bemutathatnánk, hogyan is állnak ruháink viselés közben.

Amennyiben nem terhes Önöknek, kérjük írják meg nekünk a baba vagy kisgyermek életkorát, méreteit, és az éppen viselt termék méretét! A képek mellet szívesen megjelentetnénk ezeket az adatokat is.

Facebook oldalunkon folyamatosan futó Scamp Babaképtár Nyereményjátékot hoztunk létre.

A nyereményjáték lényege

Minden hónapban játékot hirdetünk.

Az adott hónapban hozzánk beküldött babafotókat az adott hónap mappájába rendezzük. Az adott hónap nyereményjátékát a hónap elején nyitjuk meg. A képeket egész hónapban gyűjtjük, azokat folyamatosan töltjük webáruházunkban és Facebook oldalunkon. A mappát a hónap utolsó napján zárjuk. Ebbe a mappában további képeket már nem szerepeltetünk.
A mappában található képek közül sorsolunk az Internetes www.random.org oldal használatával.
Nyertest a következő hónap első napjaiban hirdetünk. A nyeremény mibenlétét minden hónapban a meghirdetés napján tudatjuk Felhasználóinkkal.

Cégünk fenntartja a jogot a játék előzetes értesítés nélküli beszüntetésére, vagy szüneteltetésére.

FIGYELEM! A FÉNYKÉPEK BEKÜLDÉSÉVEL ÖNÖK EGYIDEJŰLEG HOZZÁJÁRULNAK WEBÁRUHÁZUNK OLDALAIN, ILLETVE A KEZELÉSÜNKBEN LÉVŐ FACEBOOK VALAMINT YOUTUBE OLDALON TÖRTÉNŐ MEGJELENTETÉSÉHEZ. CÉGÜNK KÖTELEZI MAGÁT, HOGY A KÉPEKET SENKINEK, SEMMILYEN MÓDON TOVÁBB NEM ADJA, MÁS FELÜLETEN NEM SZEREPELTETI. AZONBAN A FÉNYKÉPEK WEBÁRUHÁZUNK OLDALÁRÓL, VAGY A KÖZÖSSÉGI PORTÁLOKRÓL VALÓ ILLEGÁLIS ÚTON TÖRTÉNŐ LEMÁSOLÁSÁÉRT FELELŐSSÉGET VÁLLALNI NEM TUDUNK!

Közreműködésüket előre is nagyon köszönjük! Várjuk a babafotókat!

 

 

Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár