Felhasználói név:

Jelszó:

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

A Scamp szoptatós párnát szoptatós anyukáknak ajánljuk.
Szoptatáskor nagyon fontos, hogy anya és gyermeke szoros testi kapcsolatban legyen.
A Scamp szoptatós párna lehetővé teszi, hogy az anya a szoptatást a legmegfelelőbb testhelyzetben végezze. A gyermek egész teste érintkezzen édesanyja testével. Szoptatás alatt az anya testhelyzete egyenes, nem görnyedt, a baba fordul édesanyja felé, miközben egyik kezével átöleli őt. Nem az anyának kell a gyermek fölé hajolni, hanem a babának kell a mellre fordulnia!

A Scamp "kifli" alakú szoptatós párna használata:
A kifli csücskökön lévő kötöző segítségével kössük derekunkra a párnát. Így akár sétálni is lehet párnával a derekunkon. Majd vegyük kézbe a babát, és helyezkedjünk el kényelmesen az ágyban, fotelban... A gyermeket a párnára fektetve már valóban csak a szoptatásra kell figyelni

Nagyobbacska gyermekek esetében a párnát használhatjuk támasztékként kiságyban, játék közben. A már ülni tudó, de még bizonytalan baba dereka mögé helyezve elejét vehetjük a "koppanásoknak".


Méret: 55cm x 50cm
A huzat leszedhető. Az évszaknak és az igényeknek megfelelően többféle kelméből készülhet. A "kifli" csücskébe zsinórt varrtunk, így a párna végeinél összeköthető, a derékon rögzíthető.

A párna töltetének mennyiségét saját tapasztalásunk, és a megkérdezett felhasználók véleménye szerint állapítottuk meg. Ha a párnát kevésbé szeretjük keményen, mivel a belső huzat is nyitható, a töltet mennyisége csökkenthető. A párna töltete szilikonizált poliészter. Az aprócska poliészter gombolyagok és a terjedelmesített poliészter szálak olyan töltetet eredményeznek, melyek rendkívüli tulajdonságokkal bírnak:
- Csendes! Használat közben nem zsizseg, nem súrlódik a töltet.
- A polisztirol gyönggyel (hungarocell golyó) ellentétben a töltet nem esik össze, megtartja méretét.
- Mosógépben mosható! Sőt! A mosások alkalmával a párna szinte felpuffad, felfrissül.
- Antibakteriális. A töltet előállítása során semmilyen vegyszert, antisztatizáló anyagot, festéket... nem használtak! ŐKO-Tex® Standard 100 minősítéssel rendelkezik.
Főoldal - Rólunk - Áruházunkról - Akció - GYIK - Vélemények - Elérhetőségeink - Scamp partnerek - Babaképtár